Pregledava ovu raspravu:
1 Anonimni korisnici
Odg: Šta ima novo? |
||
|---|---|---|
|
Kolumnist
![]()
Registriran:
14.7.2006. 12:59 Od negdje na planeti
![]() |
Meni stvarno nije jasno tko je tebi ponudio da ides na Majorku...Taj ili je bolestan ili mu noge smrde...Da je Dalamtincu ili kojem otocanu ponudio mogu skapirati. Sreca nisu meni...Imali bi vecu olupinu na dnu mora od Titanika...Zamisli Dolinac kupus na Majorci...
To spada u SF literaturu...
Objavljeno: 4.2. 10:16
|
|
Preseli
|
||
||
|---|---|---|
|
VIP Član
![]()
Registriran:
20.5.2006. 14:02 Od Hamburg / Banska Posavina
![]() |
@kupus
Otisao bi ja i u Dalmaciju, samo koji Hotel ili Restoran bi me platio? Ili su slabe place ili placa ne dolazi redovno, neki dobivaju tek kad se sezona zavrsi. Radnu dozvolu dobit kao stranac (Ja) isto nije tako lako! Nista od toga, bum sam otvorio neki restoran za koju godinu. Tebe cu na blagajnu staviti a @Piccolino kao konobaricu! A ja cu za sporetom i kuhati..
Objavljeno: 8.2. 18:14
|
|
Preseli
|
||
||
|---|---|---|
|
VIP Član
![]()
Registriran:
31.5.2006. 11:18 Od Zagreb
![]() |
Citat:
Prihvaćam! Ako je dobro plaćeno, lako se dogovorimo ...
Objavljeno: 9.2. 12:23
|
|
Preseli
|
||
||
|---|---|---|
|
Kolumnist
![]()
Registriran:
![]() |
Dolinac ,care...
Ne mozes ti u Dalmaciju. Imas nezgodan dijalekt. Jedino mozda u Zenici ili Visokom da otvoris restoran...
Objavljeno: 9.2. 12:34
|
|
Preseli
|
||
||
|---|---|---|
|
VIP Član
![]()
Registriran:
![]() |
A Isusa ti sto rekoh Slavonac!
Pa nista, onda cemo u Zenici otvarati restoran, naziv restorana '' Bosna'' Delikatesa ce biti: Kiseli kupus, cevapi, posto Piccolino ima dobar nadimak. Izmislicu jednu novu Picu, zvace se ''Picco''
Objavljeno: 9.2. 19:29
|
|
Preseli
|
||
||
|---|---|---|
|
VIP Član
![]()
Registriran:
![]() |
A sto je to sa nasom rajom?
danima nema nikoga.. Cure su nam pobjegle, @bos ne dolazi vise. Eto sto brak napravi, udali se i ozenili. Obaveze imati je lijepo, no treba se tradicija, kultura, prijateljtsvo i.t.d. sacuvati. De vratite se.. nemoj da vas ja ganjam po svijetu.
Objavljeno: 21.2. 10:29
|
|
Preseli
|
||
||
|---|---|---|
|
Moderator
![]()
Registriran:
9.7.2005. 9:14 Od Njemačka
![]() |
Citat:
Citat: Citat: Dolinac dana 21.02.2010 10:02:15 A sto je to sa nasom rajom? danima nema nikoga.. Cure su nam pobjegle, @bos ne dolazi vise. Eto sto brak napravi, udali se i ozenili. Obaveze imati je lijepo, no treba se tradicija, kultura, prijateljtsvo i.t.d. sacuvati. De vratite se.. nemoj da vas ja ganjam po svijetu. Dolinac osobno radim što mogu nadamse boljemu,dogodilo se je ono što se je dogodilo,jednostavno smo bili pitanje vremena pre dugo zatvoreni,stranica se je obnavljala pa se nije moglo upotrijebititako dugo,radi toga ne treba izgubiti aktivnost pogotovo ne i volju.
Objavljeno: 21.2. 13:31
|
|
Preseli
|
||
||
|---|---|---|
|
VIP Član
![]()
Registriran:
![]() |
Bice bolje..idemo dalje!
Objavljeno: 23.2. 18:48
|
|
Preseli
|
||
||
|---|---|---|
|
Kolumnist
![]()
Registriran:
![]() |
Bit ce bolje neko vice , na papiru mrtvo slovo. Na zapadu nista novo , na istoku i dalje stare price...
Nadajmo se da ce biti. Mozda sunce usija i na ovoj stranici. Trenutno je magla. Kad tad razici ce se...
Objavljeno: 23.2. 20:14
|
|
Preseli
|
||
||
|---|---|---|
|
VIP Član
![]()
Registriran:
3.12.2006. 18:05 Od norway-oslo
![]() |
pozdrav mojim crotalk prijateljima,zagrljaj za sve dame i za anu/e sad ce kupus i dolinac reci nemoze on bez ane/istina,nemogu,nekako najvise na nju mislim.malo sam procitao,ostalo vas je malo ali probrano a imamo jos uvjek avlijanera ,da nas niko nesmje napasti.sad kad je manje obaveza cesce cemo se druziti ,kupus cim prije pisem na tvoj mail
Objavljeno: 24.2. 19:27
|
|
Preseli
|
||
Vi možete pregledati temu.
Vi ne možete započeti novu temu.
Vi ne možete odgovarati na poruke.
Vi ne možete uređivati svoje poruke.
Vi ne možete obrisati svoje poruke.
Vi ne možete dodati nove ankete.
Vi ne možete glasovati u anketama.
Vi ne možete dodati datoteke porukama.
Vi ne možete objalvjivati poruke bez odobrenja.

Preseli

Dolinac osobno radim što mogu nadamse boljemu,dogodilo se je ono što se je dogodilo,jednostavno smo bili pitanje vremena pre dugo zatvoreni,stranica se je obnavljala pa se nije moglo upotrijebiti