Pregledava ovu raspravu:
1 Anonimni korisnici
Re: Jesen stiže dunjo moja |
||
|---|---|---|
|
VIP Član
![]()
Registriran:
12.11.2004. 22:09 Poruke:
1379
![]() |
Kad tisina progovori...
Sve rjeci....obecanja kada se u tamu zaviju nada se u oblak pretvori potrazi me u sjecanju Kad samoca progovori... Sve noci...svitanja bez traga kad odu daleko srce se kao skoljka zatvori ja te trebam kao niko Kad samoca progovori... Sve suze...ova bol na putu tuge bez kraja u prah ce da se pretvori cekam te na vratima raja Kad tisina progovori...
Objavljeno: 8.4. 8:54
|
|
Preseli
|
||
||
|---|---|---|
|
Kolumnist
![]()
Registriran:
21.8.2005. 11:19 Od njemacka-livno
![]() |
Drhtave ruke
Ruke se bespomoćno razdrhtile. Petljaju, htjele bi, ali ne znaju. Prihvatile se cigaretu da je sviju. Što više se trude, više prosipaju. Drhtavo usnama flašu prinose. Ni to ih ne ide, nemoćno petljaju.. Po džepovima kopaju praznim. Sve im se otme, šta pokušaju. Sram me za moje ruke drhtave. Nije da one nešto izvoljevaju. Zaista su se smele, isprepadale. Rakiju po neurednoj bradi prolijevaju. Neobrijane me brade pomalo stid. Odbačenih čikova, što po cesti kupim. Uspravim se kao...Ne! pijan ja nisam. Krenem,spetljam se, o, pločnik lupim. Ma, jebem ti život,bez rakije....vičem. Znam da me je nešto opasno sjebalo. Nit' znam kud hodam, ni kud sam pošao. Ni gdje sam stigao, ni kud je trebalo. Ustajem, pokušavam,opet odustajem. Misli odjezdile u halucinacije same. Pored mene drugar se ispružio stari. Pas lutalica mi glavu naslonio na rame. Pričam mu nešto nesuvislo. Znam, ne razumije,al' pametno gleda. Oh Bože, čudni li stvari na svijetu. I psu se dade, šta se meni ne da. borky
Objavljeno: 8.8. 14:56
|
|
Preseli
|
||
||
|---|---|---|
|
Kolumnist
![]()
Registriran:
21.8.2005. 11:19 Od njemacka-livno
![]() |
Švračija smrt
Dan nehajan, natmuren, nazebao, siv. Švraka se o telegrafski objesila stup. Švrakopisom našvrljano pismo oproštajno, Ne zamjerite!, više ne mogu, život je užasno glup. Grakću gavrani, munje nebom paraju. U pogrebnoj koloni, jato čavki šuti. Lešinari nad raskvašenim putem kruže. U mrtvačka kola, vrapci upregnuti. Glazba limena, vijenci, fanfare. Srca se ptičija cijepaju na pola. Rastuženo udaraju crkvena zvona. Na kljunovima snuždenim odraz bola. Cvrkut u tiho, jecaji, pometnja. Strvinari vrebaju žalosni skup. Udari zvona kao da ponavljaju. Ne zamjerite! više ne mogu, život je užasno glup. borky
Objavljeno: 8.8. 15:15
|
|
Preseli
|
||
Odg: Jesen stiže dunjo moja |
||
|---|---|---|
|
Kolumnist
![]()
Registriran:
14.7.2006. 12:59 Od negdje na planeti
![]() |
Nek se drug borky vratio,odmah se lakse dise.
Objavljeno: 13.8. 22:43
|
|
Preseli
|
||
Odg: Jesen stiže dunjo moja |
||
|---|---|---|
|
VIP Član
![]()
Registriran:
6.3.2006. 20:14 Od u daljini
![]() |
Neka se on vratio, pa makar mi disali na skrge
Objavljeno: 13.8. 22:55
|
|
Preseli
|
||
Vi možete pregledati temu.
Vi ne možete započeti novu temu.
Vi ne možete odgovarati na poruke.
Vi ne možete uređivati svoje poruke.
Vi ne možete obrisati svoje poruke.
Vi ne možete dodati nove ankete.
Vi ne možete glasovati u anketama.
Vi ne možete dodati datoteke porukama.
Vi ne možete objalvjivati poruke bez odobrenja.

Preseli